29 Eki̇m Cumhuri̇yet Bayramımız Kutlu Olsun
Buradasınız: Anasayfa / Blog
27 Ekim 2020, Salı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Türk milleti dünya tarihine her daim yön vermiş, tarih boyunca hürriyetinden asla taviz vermeden devleti ebed müddet anlayışını her zaman yaşatmış ve canlı tutmuştur. Bu şuurla hareket eden aziz milletimiz Çin'e karşı Kür Şad olabilmiş, Bizans'a diz çöktürmüş, '' ya sen beni alırsın yahut ben seni'' diyerek istanbul'u aziz kılmıştır.

1. Dünya Harbi'nin sonrasında da, emperyalist güçler hasta adam olarak gördüğü Türk milletini tarih sahnesinden silme gayretiyle, Türklüğe bir kez daha saldırmış, ancak tek dişi kalmış bu canavar büyük Türk milleti karşısında yine hezimete uğramıştır.İstiklal Harbi'nin neticesinde kazanılan bu zafer,cumhuriyetle taçlandırılmıştır.

Cumhuriyet, Türk Milleti'nin zalime boyun eğmeyeceğinin en büyük işaretidir.

Büyük Türk milliyetçisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve arkadaşlarının Türk milletinden aldıkları güçle kurdukları ve aziz milletimizin 97. yılına eriştiği Türkiye Cumhuriyeti, Türk milliyetçileri tarafından kıyamete kadar aynı ülküyle yaşatılacaktır.

Türk milletinin birliğine, devletin bağımsızlığına göz dikenler; kahramanlıklarla dolu Türk tarihini iyi okumalıdırlar. Türk tarihinin her sayfasında göreceklerdir ki; aziz milletimiz, canına kastedenleri gazabıyla kahretmiştir. Bugün Türk milletine düşmanlık güdenlerin sonu da Çanakkale'deki,Sakarya'daki,Dumlupınar'daki düşmanların sonu gibi olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz; başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere;silah arkadaşlarını ve bütün şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Hemen Bizi Arayın